Op zoek naar vacatures in Amsterdam?

Wil jij werken in de hoofdstad van Nederland? In Amsterdam zijn tal van mooie bedrijven – groot en klein – die op zoek zijn naar nieuwe talentvolle medewerkers. Voor alle opleidingsniveaus en met wat voor ervaring je ook hebt , is er wel iets leuks te vinden. Door te zoeken op vacatures Amsterdam zie je in een enkel ogenblik wat er allemaal openstaat voor jou, zodat je snel kunt solliciteren. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van interessante banen.

Assistent controller in Amsterdam

Ben jij financieel onderlegd en ambitieus? Dan kun je op zoek gaan naar een baan als assistent controller. Als je deze functie bekleedt ben je de hele dag bezig met de financiële administratie van een bedrijf. Samen met de controller zorg jij dat alle informatie op de juiste plek verzameld wordt in een overzichtelijk rapport. Op deze manier helpen jullie het management zodat zij precies weten hoe het bedrijf er voor staat. Als assistent controller kun je aan de bak als je een financieel mbo niveau 4 diploma hebt. In Amsterdam vind je genoeg kantoren en bedrijven die een assistent controller nodig hebben. 

Word ICT’er in Amsterdam

Ook als echte ICT’er kun je natuurlijk op zoek gaan naar een mooie baan in de hoofdstad. De ICT sector is vrij breed en biedt legio mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een software developer of tester worden. Ook een baan als systeembeheerder voor een groot bedrijf in Amsterdam ligt natuurlijk op de loer. Ben jij helemaal gek van computers en wil je in Amsterdam wonen? Solliciteer dan op een mooie functie.

Monteur of installateur

Ook als je praktisch ingesteld bent en een baan als monteur of installateur ambieert, kun je je ei kwijt in Amsterdam. De vacatures voor deze technische banen zijn al jarenlang ruim aanwezig, dus jij kunt een mooi salaris uitonderhandelen! Meestal is het niet eens nodig om veel ervaring te hebben. Wel wordt er van je gevraagd om een mbo-diploma te kunnen overleggen. Denk bijvoorbeeld aan installatietechniek of werktuigbouwkunde. De overkoepelende naam voor deze banen wordt bij uitzendbureaus en vacaturebanken vaak neergezet als ‘Engineer’. Dat is handig om te weten als je online op zoek wil gaan naar je volgende baan.

Solliciteer direct online

De tijd van papieren vacatures in de krant is namelijk al een poos voorbij. Tegenwoordig is het gewoon mogelijk om online te solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld op wr.nl gemakkelijk zoeken naar welke functies er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Door de stad Amsterdam te kiezen en deze samen te voegen met een maximale straal waarbinnen je wil werken, weet je zeker dat je niet ver hoeft te reizen voor jouw droombaan! Door alle informatie over jezelf en je cv te uploaden is het proces van de sollicitatie bovendien een stuk sneller.