Onze diensten

Het vinden van een ervaren casemanager verzuim is vaak een lastige opgave. Vaak wordt de leidinggevende of een collega van de verzuimende werknemer aangewezen als casemanager. Deze aanpak komt het ziekteverzuim binnen een organisatie vaak niet ten goede. Bij ons kunt u een externe specialist inschakelen, zodat u het ziekteverzuim binnen uw organisatie terug kunt dringen.

Langdurend & kortdurend

Of uw organisatie nu te maken heeft met langdurend- of kortdurend ziekteverzuim, onze deskundige specialisten zijn breed inzetbaar. Beide vormen van ziekteverzuim vragen een andere benadering en hebben een andere oorzaak. Wij selecteren de casemanager die het beste past bij uw organisatie en de betreffende situatie.

Taken casemanager verzuim

In de praktijk worden taken toegewezen aan de casemanager verzuim, die vaak niet correct worden nageleefd door gebrek aan ervaring. Onze deskundige casemanagers verzuim zijn ervaren in het uitvoeren van de volgende taken, zodat uw organisatie ziekteverzuim terug kan dringen:

  • Opstellen en uitvoeren van het plan van aanpak met de verzuimende werknemer
  • Aanspreekpunt voor de verzuimende werknemer, bedrijfsarts, werkgever en externe partijen.
  • Monitoren van het re-integratieproces
  • Naleven van de Wet verbetering poortwachter (WVP) en andere wettelijke verplichtingen
  • Samenstellen van het verzuimdossier
  • Evaluatiegesprekken

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 2 uur een reactie te geven op uw vraag.